Amaks Gradnja Novosti


BRANKA RADIČEVIĆA 50

Poštovani prijatelji,

Na naše veliko zadovoljstvo možemo da objavimo da „AMAKS GRADNJA DOO“ ove zime počinje izgradnju druge faze Lamela II stambenog objekta na uglu ulica Branka Radičevića i Đorđa Zličića. Ovo je nastavak stambenog kompleksa, koji čini arhitektonski niz sa Lamelom I koja je već izgrađena i useljena, tako da smo zajedno svedoci prelepog zdanja koje se jasno izdvaja svojim modernim izgledom i kvalitetom gradnje.

Stambeni kompleks se nalazi u prvoj gradskoj zoni, starom jezgru Novog Sada koje dobija novo ruho i odiše prepoznatljivim mirom, izolovanim od gradske vreve, a opet na korak od svih gradskih sadržaja i zbivanja.

Lokacija stambenog kompleksa je na nekoliko minuta od samog centra grada, železničke i autobuske stanice, velikih tržnih centara, nekoliko osnovnih i srednjih škola, vrtića, odlične saobraćajne povezanosti i brzog izlaza ka auto- putu.

Sam objekat biće izgrađen po najvišim standardima građevinarstva I kao takav pružiće stanarima izuzetan komfor i privilegiju stanovanja.

Struktura stanova je takva da svaki kupac može pronaći idealan prostor po svojoj meri i potrebi. U našoj ponudi možete pronaći stanove sa manjom kvadraturom kao I prostranije stanove. Sve stambene jedinice su osmišljene tako da projektno rešenje zadovoljava svačiji ukus.

Projektom su predviđena podzemna garažna mesta koja u današnje vreme čine dodatni kvalitet, jer smo svedoci sve većeg problema pronalaženja parking mesta.

Oprema i materijali sa kojima gradimo su odabir domaćih i stranih brendova prve klase, uz sve prateće garancije i ateste:

-Fasada: FUDERMAX ploče i DEMIT fasada
-Gasno grejanje: Kondenzacioni visko efikasni kotao, aluminijumski radijatori sa termo glavama,
prohromski sušači i podno grejanje u kupatilima
-PVC spoljna stolarija sa šestokomornim krilom i petokomornim štokom
-Terase : INOX-staklo laminirano (sigurnosna folija)
-Sigurnosna vrata sa maksimalnim stepenom zaštite , tročelični lim obložen furniranim
medijapanom-hrast
-Unutrašnja stolarija od medijapana
-Lift hidraulični - bešumni, kapacitet 8 osoba
-Moderna kupatila sa kvalitetnom opremom,
-Parket hrastov troslojni
-Klima uređaji za svaku stambenu jedinicu

Pozivamo Vas na prijateljski, komšijski razgovor gde možete dobiti sve dodatne informacije vezane za gradnju novog objekta. Uverite se na licu mesta u kvalitet gradnje i ugrađene opreme u Lameli I, gde se i nalaze naše poslovne prostorije. S obzirom da će novi objekat biti gotovo identičan postojećem, možete dobiti najjasniju sliku budućeg zdanja.